Monaco Prensesinin Güzellik Sırrı Ortaya Çıktı!

 

Monaco Prensesinin Güzellik Sırrı Ortaya Çıktı!

Güzelliği ile dillere destan olan Monako prensesinin kullandığı güzellik ürünleri oldukça şaşırttı. Bu ürünler ile güzelliğinize güzellik katabilirsiniz. İşte detaylar...

 

Monaco Prensesinin Güzellik Sırrı Ortaya Çıktı! 

 

Monaco Prensesinin Güzellik Sırrı Ortaya Çıktı!

Yıllar boyu güzelliği ile insanları kendine hayran bırakan Monaco prensesi güzelliğinin arkasında gizlenen sırrı sonunda açıkladı, güzellik sırrı. Kullandığı maskeler ve güzellik için yaptığı aktiviteler ağızları açık bıraktı. Güzellik kavramı uzun yıllardır farklı anlamlara sahip olsa dahi genel olarak prensesin yaptığı cilt bakımları ve maskeler ile uzun yıllar güzelliğini koruduğu düşünülüyor.

Monaco prensesi güzel bir enerjiye sahip olmadığından dolayı kozmetik ürünlerine pek sıcak bakmayan bir kadındı. Ancak yaptığı cilt bakım maskeleri ile daima gözleri üzerine toplayan bir prensesti. Ayrıca 1. Kraliçe Elizabeth uzun yıllar “Bakire Kraliçe” olarak anılıp beyaz tenli makyajı ile daima ilgi görmüştür.

Kraliçe bu makyajı için ise belli bakım ürünleri kullanarak evinde hazırladığı özel bir yüz kremini kullanırdı. Kullandığı bu maske ile güzellik sırrını uzun süre saklayan Kraliçe bu maskeyi açıklayarak tamamen beyaz görünen bir cilde sahip olmanızı sağlıyor. Monako prensesinin ise kullandığı cilt bakım maskeleri tamamen kendinin hazırladığı ve cilde oldukça iyi gelen maskelerdir.

Monaco prensesi uzun yıllar güzelliği ile dillere düşen ve çok sevilen bir prenses olmuştur. Pek çok alanda güzellik sırları açıklanıp söylentiler çıksa dahi asıl güzellik maskeleri tam olarak bilinmemiştir. Taa ki yapılan araştırmalar sonucu ortaya çıkan maske tarifleri ile sizde güzelliğinize güzellik katarak gözleri üzerinize çevirebilirsiniz.

Kullandığı Maskelerin Sırları Nelerdir?

Monaco prensesinin kullandığı maskeler tamamen organik ve doğal ürünler ile yapıldığından cilde hiçbir zararı olmadan cildinize ışıltı vererek daha iyi görünmesini sağlar. Bu maskeyi hazırlamak için öncelikle 2 çay kaşığı konyağa ihtiyacınız var, sonrasında 1/3 su bardağı kuru süt tozu, 1 yumurta akı ve 1 limon suyundan oluşan karışımı her gece yüzünüze sürmeniz gerekiyor.

Grace Kelly kullandığı bu güzellik yöntemi alışılmışın dışında olup oldukça farklı bir cilt bakım maskesidir. Ancak cilde hiç bir zararı olmayan ve tamamen doğal olan bu maske yüzünüzde bulunan gözeneklere oldukça yararlı olup cildinize daha fazla parlaklık verecektir.

 

Maske içinde bulunan konyak cildin dolaşım yollarının açılmasına yardımcı olurken yumurtada cildin dokusunu onarıp daha iyi bir cilde sahip olmanızı sağlayacaktır. Ayrıca sütte ciltteki tüm ölü deriyi alarak tamamen parlak bir cilde sahip olmanızı sağlar. Maske içinde bulunan limon ise sonradan oluşacak olan ölü derileri engelleyip, oluşmamasına yardımcı olur.

Prenses ayrıca sadece yüzüne değil inandığı teoriye göre kadının yaşlandığını en belirgin eden yeri eli olduğundan ellerine özel olarak her gün farklı kremler uygulayarak ellerinin yaşlanmaması konusunda oldukça dikkatli ve bakımlı bir prenses olarak karşımıza çıkıyor. Tüm oyuncuları geride bırakacak güzelliği ile prenses hayatının bir döneminde aktrist olmuştur. Ayrıca sadece 2lleri değil dudağında kullandığı rujlara da oldukça dikkat ederdi.

Monaco Prensesi Grace Kelly’in Ruj Çılgınlığı

Monaco prensesi pek çok bakım eşyasına dikkat ederdi. Tıpkı kendisi gibi 2. Kraliçe Elizabeth’in kendi rujunu yapması ve rujlara takıntısı ile tanınırdı. Monako prensesinindi aynı şekilde ruja karşı bir takıntısı bulunuyordu. Kullandığı rujlara çok dikkat eden ve hatta doğal bakım ürünleri ile ruj yapan bir prensesti.

Monaco prensesi ayrıca sadece rujlarda değil el kremi gibi pek çok kreme ilgi duyan biriydi. Kendi doğa bitkileri ile yaptığı kremleri bu zamana kadar gelerek güzellik için tüyolar haline geldi. Ayrıca prenses cilt bakımının yanı sıra yemek kısmına da oldukça dikkat eden biriydi.

Fazla yağlı yiyeceklerden kaçınır, günlük olarak ölçülü bir beslenme biçimi vardı. Bu beslenme biçimi tamamen planlı olup ekstra yiyeceklerden daima kaçınan bir prensesti. Tatlıyı çok sevmesine rağmen belli oranda yiyip ölçülerine oldukça katı olan bir yemek tarzı bulunurdu. Monako prensesinin sadece yüzü değil cildi de aynı şekilde parlak ve pürüzsüz bir yapıya sahipti.

Monaco prensesi ekstra makyajdan tamamen kaçınan ve tamamen doğallıktan yana olan biriydi. Kullandığı doğal içerikli bakım ürünleri ile cildi daima parlak ve tıpkı makyaj yapmış gibi görünen bir yapıya sahipti. Prenses pek çok noktaya dikkat eden ve tamamen fazlalıktan kaçınan birisi olarak gözleri daima üzerine çekmiş ve ilgi odağı olmuştur.

 Kaynak : https://yazarlife.com/guzellik-sirri-ortaya-cikti/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Advance Kedi Maması Fiyatları

Mov dosyalarını iphone da ücretsiz olarak mp4 biçimine dönüştürme

Beyni korumak için uygulanması ihtiyaç duyulan 5 adım